27.06.2016

ЧЕМПІОНАТИ УКРАЇНИ ЗІ СКЕЛЕЛАЗІННЯ-2016


Ура! Нарешті відбулись найголовніші старти року з боулдерінгу.


Мальовниче місто Кам’янець-Подільський і наша К-ПФАіС вперше приймала одразу два Чемпіонати України зі скелелазіння, дитячий і дорослий. Це наче прикольно, але дуже не просто. Тому що хотілось зробити не лише хороші змагання, але й цікавий відпочинок для дітей, за що ми щиро вдячні КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ МІСЬКОМУ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ та МІСЬКОМУ ОБ’ЄДНАННЮ ПІДЛІТКОВИХ КЛУБІВ, які розважали малечу! 








Дякую ЮРІЮ БІЛОЦЬКОМУ та його ВИХОВАНЦЯМ за показовий виступ з тхеквандо!


Дякую ACTIVEDAY та ПАРКУ АТРАКЦІОНІВ за активні призи!


Змагання були дуже різнокольорові в плані емоцій, відносин, організації, підготовки, погоди…







  





















Величезне ДЯКУЮ Людині, яка підтримує і активно розвиває скелелазіння не лише Кам’янця-Подільського, але й України, СОСУЛІ МИКОЛІ ІВАНОВИЧУ. Дякую, що Ви Є і любите скелелазіння! Без Вашої допомоги нічого не було б, тому готельно-ресторанний комплекс ТАРАС БУЛЬБА і висотні будівельні роботи ГЕРМЕС-С, ще раз дякую!


Також особлива подяка Людині, нашому класнючому президенту федерації ТОМАШЕВИЧУ ОЛЕКСАНДРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ, без нього теж нічого не було б! Те скільки Він всього-всього встигає робити, більше ніхто так не вміє! САША, Ти найкращий, дякую Тобі!




Дякую GRIFFEL PHOTO ART! АНДРІЙ, Ти зафіксував ці неймовірні моменти найбожевільніших змагань))) які тепер назавжди будуть з нами. ДЯКУЮ ТОБІ! А ті кого не було на цьому святі, зможуть відчути атмосферу дійства!





Дякую СУДДІВСЬКІЙ КОЛЕГІЇ, працювали у не найкомфортніших умовах, але все одно приходили і судили! Інколи не так якісно, як хотілося б, але  всі ми люди і всі помиляємось. 
Я теж по життю, часто буває, крепко лажаю :) Але власне бажання вдосконалювати професійні навички ніхто не відміняв, скористайтесь, якщо захочете. 
А ще можна вітчизняні правила привести до ладу і відповідності із сучасними європейськими правилами і тоді менше буде виникати суперечливих моментів. Тому що ті спортсмени, які беруть участь на міжнародних стартах і відповідно знають ці правила, трішечки збентежені українським суддівством! 




Дякую спонсорам за надані призи, незважаючи на нелегкі часи для кожного з нас і України, ви все одно з нами, особисто мені дуже приємно! Отже, мережа магазинів ОБІЙДИ СВІТ, LIFEVENTURE, ЕКСТРЕМ СТАЙЛ, EXTRIME GUIDE, школа скелелазіння DANCE UP та ENDORPHIN (роуп-джампінг, допоміг визначити власникам сертифікатів наскільки вони сцикотливі) ))) Вам усім РЕСПЕКТ І ШАНУВАННЯ!





Дякую інформаційним спонсорам ALPIN.KM.UA та EXTREMEUA.COM



Велика подяка БАТЬКАМ і ДРУЗЯМ за все, я щаслива що ви у мене Є!



ІРА ЯКОВЛЄВА, АЛЬОНА ГИРЯ, ЮЛІЯ МЕЛЬНИК – дівчатка, дякую вам величезне!  
За суддівство, стрибки на батуті, продаж морозива, розуміння і підтримку!

Дякую за хорошу музику і підтримку DJ MIX FLANGER!



Щиро вдячна ОКСАНІ МАЙСТРИЧ та ОЛЕКСАНДРУ ОВЧАРЕНКУ, друзям-дизайнерам із Броварів, за допомогу із макетами футболки і плакату! Також окреме ДЯКУЮ спонсорам, які мають і висилають логотипи у векторному форматі! І порада тим у кого не має логотипу у векторі – ОБОВЯЗКОВО ЗРОБІТЬ ВЕКТОР! 


Також дуже дякую авторському театру-студії ЛІНК на чолі із ВАЛЕРІЄМ СВЕРЕДОЮ та АРСЕНІЮ ДАНИЛЕНКУ з його командою street workout community STREET KNIGHTS, які із-за несприятливих погодних умов не змогли виступити, але відгукнулись і готові підтримувати, розвивати і нести у маси культуру і спорт!


Дякую ОЛЕКСАНДРУ та АРТЕМУ ПАУКАЄВИМ, МАКСИМУ СТІНКОВОМУ, АНДРІЮ ЖИГАРЄВУ за монтаж стенду, допомогу і підтримку!







 

І звичайно дякую команді організаторів і постановників трас: ОЛЕКСАНДРУ ТОМАШЕВИЧУ, ВІКТОРУ БІЛОМУ, МИХАЙЛУ ШАЛАГІНУ, СТАНІСЛАВУ КЛЄШНЬОВУ, ПОЛІНІ ДОБРЕНКО і собі, МАРІЧЦІ МУЛЯР ))) незважаючи ні нащо МИ це зробили! Ох, як це було не просто, але я рада що поруч були саме ВИ – СПРАВЖНЯ КОМАНДА!









Дякую УЧАСНИКАМ, добре що приїхали, без вас було б не так весело!               
І вибачте, за відсутність навісу на стенді, це наш серйозний провтик…! Але де ще буде така можливість випробувати свої нервові клітини на міцність, і досхочу позасмагати?! )))




  



До речі, курс долара знову такий мінливий, а скелелалазити все одно хочеться… На порятунок прийде МАСТЕРСКАЯ ПО ПЕРЕКЛЕЙКЕ СКАЛЬНИКОВ BY ALEXANDR SHALAGIN, яка швидко і якісно подарує нове життя скельним туфлям!


Оскільки я була дуже заколумпоцяна організацією і проведенням змагань, призи від спонсорів для дорослих змагань я забула вдома…))), тому вручення подарунків відбулось у Києві на скеледромі ЦЕХ, дякую призерам і переможцям за розуміння і присутність на врученні! :)


Вибачте якщо когось образила, я не навмисно, просто хочеться щоб був порядок, відповідальність, компетентність, позитивний настрій, адже так набагато цікавіше і веселіше співпрацювати!




P.S. Дякую усім присутнім, ми разом розділили ці неповторні миті життя! 

Ще раз ДЯКУЮ за фото АНДРІЮ СЛОБУТСЬКОМУ: https://www.facebook.com/griffelphotoart, https://vk.com/andrewslobutsky, andrew_slobutsky 

Також ДЯКУЮ за фото ОЛЕКСІЮ РЕЗІНУ: http://arezin.com/blog/chempionat-ukrajini-z-boulderingu-2016

Результати юнацького чемпіонату: http://www.alpin.km.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=548:2016-06-14-02-34-07&catid=2:2009-07-23-10-39-04&Itemid=9

Результати дорослого чемпіонату: http://www.alpin.km.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=549:2016-06-15-00-24-47&catid=1:2009-07-23-10-38-38&Itemid=8


Комментариев нет:

Отправить комментарий